Οι εκδόσεις μας

 

Οι εκδόσεις ΜΙΛΗΤΟΣ έχουν δημιουργήσει μια σχολή στις πολυτελείς συλλεκτικές εκδόσεις με θέματα από την ελληνική γραμματεία, την ιστορία και γενικότερα τον πολιτισμό. Διακρίνονται για τις τεκμηριωμένες επιστημονικές εργασίες Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, το μοναδικό φωτογραφικό υλικό και την υψηλών προδιαγραφών εκτύπωση.
Επίσης, η ευρεία θεματολογία και η χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας καθιστούν ξεχωριστές τις ομοιοτυπικές αναπαραγωγές σπανίων χειρογράφων, όπως και όλα τα άλλα, εξίσου προσεγμένα, λευκώματα.
Οι βασικοί τομείς ενδιαφέροντος είναι: Η ανάδειξη των αρχαίων, βυζαντινών και νεότερων μνημείων και τόπων, η καταγραφή της ελληνικής διασποράς, η προβολή της ελληνορθόδοξης παρουσίας, η παρουσίαση προσώπων που σφράγισαν τη χώρα μας, η περιήγηση στους ελληνικούς τόπους και τις θάλασσες, η αποτύπωση του περιβάλλοντος, φυσικού και δομημένου.
Η μέριμνα για ποιοτικό κείμενο και η υψηλή αισθητική, χάρη στον άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτουν οι εκδόσεις μας, έχουν ως αποτέλεσμα τα βιβλία μας να ταξιδεύουν σε ολόκληρο τον κόσμο ως οι καλύτεροι πρεσβευτές της παιδείας και του πολιτισμού της χώρας μας.

                                            

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΣ ΜΟΥ                   ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ                             ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ          
Δημιουργία/Σύνδεση λογαριασμού     Όροι Χρήσης                             Τηλ. 210 3211170     
                                                                Θεομήτορος 62Β
                                      17342 - Αγ.Δημήτριος

Copyright © 2021 ΜΙΛΗΤΟΣ | Design by ThemesDNA.com
top